Fri frakt: På ordrar över 3000kr | Snabba leveranser: 1-3 arbetsdagar | Öppetköp: 30 dagar


Product was successfully added to your shopping cart.Rooted in the free thinking values of snowmobile, Jethwear is the new independent clothing brand with a unique and original free ride perspective. Drawing influences from other subcultures such as snowboarding, skiing, music and fashion, we strive to empower the individual with first-rate products.

Från lilla Östersund i Sveriges hjärta kommer vi på Jethwear med ett färskt perspektiv på snöskoteråkning. Med influenser dragna från andra subkulturer så som musik, snowboard, skidåkning och mode vill vi inspirera och erbjuda förstklassiga skoterkläder och tillbehör till alla. Vi inkluderar alla och exkluderar ingen.

Jethwear skoterkläder är för dig som söker hög kvalité till bra priser. Våra snöskoterkläder är specifikt anpassade för snöskoteråkning, men fungerar lika bra för en dag i pisten, i solgropen eller varför inte som ett vardagsplagg? På Jethwear har vi allt från topp till tå. Snöskoteroverall, snöskoterjacka, snöskoterbyxor, snöskoterskor och snöskoterhjälm.

Vi har även de bästa skoterglasögonen i samarbete med Dragon Alliance. Du hittar även underställ, mössor, kepsar, hoodies, handskar och mycket mer.

Du har alltid fri frakt på order över 3000 kr och 30 dagars öppet köp. Vi har snabba leveranser, 1–3 arbetsdagar!