Facebook Pixel
 

Frakt & retur

Schenker

Vi erbjuder frakt med Schenker inom Sverige. Snabb frakt på 1-3 dagar.

Leverans

Vi vill alltid erbjuda våra kunder en snabb och effektiv leverans och strävar därför efter en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Vid högt tryck kan dock en längre leveranstid förekomma på 5-7 arbetsdagar. Våra paket levereras i första hand med hjälp av Schenker. För att få mer information om en uppskattad leveranstid till just din adress kan du via Schenkers hemsida ta hjälp av deras tidtabell. Klicka här för att komma till tidtabellen.

Ångerrätt

Från den dag du mottagit varan har du 30 dagars ångerrätt. När dem dagarna passerat har du inte längre rätt att lämna tillbaka varan. Självklart har du under denna tid rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är i ett gott skick.

Vi betalar tillbaka din order minus 150kr som vi tar för att hantera returen. Önskar du beställa en ny vara så gör du det via hemsidan.

Returer

Om du önskar att returnera en vara bör du skicka tillbaka paketet till oss som ett företagspaket (t.ex. Schenker Parcel) för att det ska hamna rätt. Skriv sedan ut vårt returblad och skicka med det i paketet. Returbladet hittar du här. Om du returnerar din vara som en reklamation ber vi dig att först kontakta oss innan du skickar iväg paketet. Som en godkänd reklamation står vi för fraktkostnaden tillbaka till lagret medan du som kund själv bekostar frakten vid ett ångat köp. När vi mottagit din retur hanterar vi returen inom 3 arbetsdagar. Byten och återbetalningar sker inom 7 arbetsdagar från den dag vi mottagit paketet.

Du har möjlighet att reklamera din produkt upp till två år efter köp.

För att reklamera din produkt mailar du warranty@jethwear.com följande:

  • Produktnamn, produkt id och färg
  • Tydliga bilder på skadan
  • Ditt kvitto

Personuppgifter

Vi hanterar alltid dina personuppgifter enligt lagstiftningen som gäller inom Sverige och EU och därför ar dina uppgifter skyddade hos oss. När du besöker vår hemsida godkänner du våra villkor. Läs mer om våra villkor här.

Jethwear

Fabriksgatan 3c

83157 Östersund

Tel: 063-858 00

info@jethwear.se

Orgnr: 556744-0937

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.